Middel

Hondenkapsalon

Van de vacht wassen tot nagels knippen

Is het de hoogste tijd om de vacht van uw hond te laten verzorgen? Dan bent u bij Mise en Plis aan het juiste adres. Ik laat uw trouwe viervoeter weer stralen door hem of haar voorzichtig en met liefde te trimmen. Voor zowel kleine als grote honden bestaat een behandeling doorgaans uit:

shutterstock

Huisregels in mijn trimsalon

Om een ontspannen bezoek aan Mise en Plis te kunnen garanderen, is het aangewezen om de huisregels in mijn trimsalon even door te nemen.

Op zoek naar een hondenkapsalon?

Maak vandaag nog een afspraak!

Kom langs voor een puppygewenning

Heeft u een jonge hond die het ongetwijfeld nog spannend vindt om zijn of haar vacht te laten opfrissen? Dan kan u hem of haar opgeven om kennis met mijn trimsalon te maken.

Een puppygewenning omvat de vacht van uw hondje wassen, drogen, knippen, plukken en/of scheren. Dat alles doe ik op een speelse manier, met veel geduld en de nodige zachtheid.

Zo kan uw kleine vriend(in) in eigen tempo aan nieuwe handelingen en geluiden wennen.

IMG
IMG
shutterstock

Een aangename eerste trimervaring

Puppygewenning bij Mise en Plis is de ideale activiteit om uw huisdier te socialiseren. Bovendien heeft uw hond op de leeftijd van drie à vier maanden nog geen knopen in zijn of haar vacht; hét succesrecept voor een aangename eerste trimervaring!

Wil u meer weten over mijn hondenkapsalon of de puppygewenning die ik aanbied? Geef me gerust een seintje. Ik beantwoord met plezier al uw vragen.

Tijdelijke klantenstop voor nieuwe klanten

Aangezien de wachttijden in mijn trimsalon beginnen op te lopen, ben ik genoodzaakt een tijdelijke klantenstop in te lassen voor nieuwe klanten. Voor huidige klanten probeer ik na elke sessie een vervolgafspraak in te plannen, zodat ze zeker zijn van een plekje. Alvast bedankt voor uw begrip!